Nettisivut yritykselle

Miksi nettisivut yritykselle?

Internet on loistava tapa markkinoida yrityksen tuotteita ja palveluja. Nettisivujen kautta saat toiminnallesi näkyvyyttä ja potentiaalisia asiakkaita. Yrityksellä tulisi olla ainakin ns. käyntikorttisivu, josta selviää yrityksen toimiala, tuotteet, palvelut ja yhteystiedot. Nettisivujen kautta asiakkaasi voivat myös ottaa yhteyttä tai jopa tilata tuotteita milloin vain, vuorokaudenaikaan katsomatta.

Uskottavuutta ja luotettavuutta

Jo pienet ja yksinkertaisetkin nettisivut parantavat yrityksesi uskottavuutta. Monet ihmiset, kuullessaan yrityksestä, etsivät siitä tietoa netistä. Kun hakukoneista tuleekin nolla vastausta, tai linkkejä ainoastaan yrityshakemistoihin, ei yritys vaikuta kovinkaan luotettavalta. Yritys, jolla on nettisivut, vaikuttaa paljon luotettavammalta ja se otetaan vakavasti. Omilla nettisivuilla yritys voi myös viedä omaa imagoaan eteenpäin.

Nettisivut hakukoneissa

Tärkeä osa yrityksen nettisivujen markkinoinnissa on hakukonenäkyvyys. Hakukoneet tavoittavat päivittäin useita tuhansia ihmisiä, jotka etsivät tuotteita ja palveluja verkosta. Kun yrityksesi nettisivut sijoittuvat hakukoneiden tuloksissa korkealle jollakin toiminnallenne tärkeällä hakusanalla, saatte varmasti paljon klikkauksia. Tähän kun vielä lisätään linkin takaa paljastuvat tyylikkäät nettisivut, klikkaukset muuttuvatkin potentiaalisiksi asiakkaiksi!

Kaikki toteuttamamme nettisivut sisältävät teknisen hakukoneoptimoinnin, joka parantaa niiden sijoitusta hakutuloksissa. Tämä ei kuitenkaan yksissään takaa korkeaa sijoitusta hakutuloksissa tietyllä hakutermillä. Hakukoneissa hyvin sijoittuminen tarvitsee aikaa ja vaivaa - sekä hyvät nettisivut.

Miten saan hyvän sijoituksen hakutuloksissa?

Kun suunnittelet nettisivujesi sisältöä, yritä miettiä millä hakutermeillä asiakkaat etsivät tuotteitasi ja palvelujasi. Muista sisällyttää näitä termejä sivujen sisältöön. Muista kuitenkin, että tekstin tulee olla selkeää ja luettavaa. Vältä saman hakutermin toistamista luonnottoman monta kertaa.

Hakukoneet pitävät laajoista ja sisältörikkaista verkkosivuista. Yritä tuottaa nettisivuille mahdollisimman paljon sisältöä ja päivitä sivuja mahdollisimman usein. Pyri lisäämään tekstiä, älä poista vanhaa tekstiä tarpeettomasti. Lisää, älä korvaa.

Hanki paljon sivustollesi osoittavia linkkejä. Hakukoneet pitävät nettisivujasi sitä luotettavampina, mitä enemmän linkkejä muilta sivustoilta on sinun sivustollesi. Pyydä yhteistyökumppaneitasi linkittämään nettisivuiltaan sinun nettisivuillesi käyttäen linkkitekstissä jotain tärkeää hakutermiä.

Mikäli haluat nettisivuillesi nopeasti hyvän näkyvyyden hakukoneissa, ja olet valmis maksamaan siitä, voimme luoda nettisivuillenne mainoskampanjan Google AdWords -palveluun. Näin saamme nettisivusi hakutulosten ensimmäiselle sivulle lähes millä tahansa hakusanalla. Mikä parasta - maksatte vain klikkauksista, ja koska mainoksesi näkyy hakutuloksissa vain tietyllä hakusanalla, esimerkiksi tuotteenne nimellä haettaessa, jokainen klikkaus on varmasti potentiaalinen asiakas!

Ota yhteyttä! Toteutetaan nettisivut, jotka näkyvät hakukoneissa!