Nettisivut yritykselle

Nettisivujen päivitystyökalu

Asennamme toteuttamiimme nettisivuihin yleensä jonkinlaisen päivitystyökalun. Päivitystyökalun avulla nettisivujen päivittäminen on helppoa ja vaivatonta, ja tapahtuu suoraan asiakkaan omalla tietokoneella. Tämä säästää asiakkaan rahaa, koska hänen ei tarvitse olla aina nettisivujen tekijään yhteydessä pienten muutosten kanssa.

Käytämme nykyään yleensä WordPress-alustaa nettisivujen päivitystyökaluna. Käytössämme on myös omaa tuotantoa oleva päivitystyökalumme, mutta olemme siirtymässä siitä pois pikkuhiljaa. Osaan sivustoista toki toteutetaan täysin räätälöity työkalu nettisivujen päivittämistä varten, mikäli kyseessä on erityinen sivusto.

Joskus asiakas ei halua nettisivuihinsa lainkaan päivitystyökalua. Tällä tavoin säästetään rahaa nettisivujen toteutuksesta, eikä päivitystyökalu ole aina tarpeellinen. Hyviä esimerkkejä ovat käyntikorttisivut, joita päivitetään todella harvoin. Mikäli päivitystyökalua ei asenneta, nettisivut voidaan totetutaa paljon edullisemmin ja nopeammin. Mahdolliset päivitykset asiakas joutuu silloin tilaamaan erikseen lisämaksusta.