Nettisivut yritykselle

Käyntikorttisivut

Käyntikorttisivulla tarkoitetaan nettisivua, joka sisältää ainoastaan yhden sivun. Käyntikorttisivut ovat hyvä vaihtoehto pienibudjettiselle yritykselle. Käyntikorttisivu saattaa myös olla kaikki, mitä yritys tarvitsee, mikäli nettisivujen tarkoituksena on vain yhteystietojen ja aukioloaikojen välittäminen asiakkaille.

Käyntikorttisivujen hinta

Hari-WebDesign toteuttaa käyntikorttisivuja hintaan alk. 350 € + ALV. Tämä sisältää ulkoasun suunnittelun, nettisivun koodauksen ja sisällön lisäyksen asiakkaan toimittamasta aineistosta. Käyntikorttisivulle voidaan lisätä myös yhteydenottolomake.

Miksi käyntikorttisivut?

Potentiaaliset asiakkaasi hakevat varmasti tietoa yrityksestäsi internetistä ennen ostopäätöksen tekemistä. Jos yrityksellä ei ole lainkaan omia nettisivuja, ja hakukoneiden tuloksista löytyy vain yritysrekistereitä ja puhelinluetteloiden sivuja, ei se anna kovin hyvää kuvaa asiakkaallesi. Haluathan toki, että asiakkaasi löytää yrityksesi näköisen käyntikorttisivun? Tällöin pääset viestittämään asiakkaillesi oman yrityksesi tiedot omalla tavallasi.

Käyntikorttisivu on edullisin tapa saada sivut nettiin.

Hari-WebDesign toteuttaa käyntikorttisivuista responsiiviset nettisivut, jolloin ne toimivat myös mobiililaitteilla kätevästi.

Esimerkkejä käyntikorttisivuista

Tässä on muutamia esimerkkejä toteuttamistamme käyntikorttisivuista.

Energiaselvitys.com - energiatodistukset

Energiaselvitys.com sai käyntikorttisivut heinäkuussa 2020. Toteutettu: 7/2020JE-Kone Ky

JE-Kone Ky:lle toteutettiin responsiiviset käyntikorttisivut. Toteutettu: 5/2016Eläinlääkäri Elina Eskola

Eläinlääkäri Elina Eskola sai nettisivut joulukuussa 2015. Toteutettu: 12/2015Ristomatti Ratian Kajo-ulkotulensuoja

Toteutimme Kajo-ulkotulensuojien valmistajalle esittelysivun tuotteesta. Toteutettu: 10/2009