Nettisivut yritykselle

Nettisivut - Millä ominaisuuksilla?

Kaikki nettisivut varustetaan tietenkin tyylikkäällä ja selkeällä graafisella ilmeellä. Suunnittelemme nettisivujen ulkoasun tarkkaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme käyttää ulkoasussa myös asiakkaan tarjoamia kuvia, sekä kuvia kuvapankistamme.

Verkkotunnus, levytila, sähköpostiosoitteita

Tarjoamme kaikkiin nettisivuihin myös verkkotunnuksen, esim. www.yritys.fi, ja nettisivutilan jonne nettisivut sijoitetaan, vuodeksi kaupan päälle. Voimme myös avata sähköpostiosoitteita esim. muodossa etunimi.sukunimi@yritys.fi. Hoidamme kaiken, mitä asiakas tarvitsee. Asiakkaan tarvitsee vain huolehtia sivuston sisällön tuottamisesta, jossa voimme myöskin auttaa.

Monipuolinen kävijäseuranta

Nettisivuihin sisältyy myös monipuolinen kävijäseuranta, jolla kävijöiden määriä ja käyttäytymistä sivustolla voidaan seurata. Seurannasta näkyy myös, mistä kävijät tulevat nettisivuille, sekä mitä hakusanoja he käyttävät tullessaan nettisivuille hakukoneiden kautta. Kävijäseurannasta voit tutkia myös paljon muita tilastoja, esimerkiksi kävijöiden nettiselaimet ja kauanko sivustollasi vietetään aikaa.

Nettisivujen sisältö

Nettisivut voivat sisältää kuvia, tekstiä, linkkejä ja paljon muuta. Voimme asentaa nettisivuille kuvagallerian, johon on mahdollista lisätä itse kuvia. Voimme asentaa myös verkkokaupan johon voi lisätä tietoja tuotteista. Voimme toteuttaa myös uutispalstan, vieraskirjan, yhteydenottolomakkeen, sekä muita täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä ominaisuuksia.

Tässä hieman tietoa eri sivutyypeistä, joita nettisivut voivat sisältää.

Tekstisivut voivat sisältää tavallisen tekstin lisäksi linkkejä, kuvia, taulukoita, ym. Tekstiä voi myös muotoilla; lihavoitu, kursivoitu, alleviivattu, yliviivattu. Tekstin väriä voi myös muokata helposti. Käytännössä päivitysjärjestelmä toimii tavallisen tekstinkäsittelyohjelman, kuten Wordin tavoin.

Tuotesivuille voi lisätä kuvia ja tietoja tuotteista. Jokaiseen tuotteeseen voi liittäää oman kuvan helposti, ja tuotteelle voi kirjoittaa kuvaustekstin. Tuotesivujen pääsivulla näytetään pieni kuva tuotteesta ja pätkä kuvaustekstistä. Kuvaa klikkaamalla tuotekuva ja -kuvaus avautuvat suurempana.

Kuvagalleriaan voi lisätä kuvia helposti, ja niille voi antaa kuvatekstin. Kuvat näkyvät kuvagallerian pääsivulla pienenä, ja kuvaa klikkaamalla se aukeaa suurempana. Kuvagallerian kuvia voi selata edellinen- ja seuraava-painikkeista.

Uutissivuille voi lisätä uusia uutisia helposti päivitystyökalun kautta.

Yhteydenottolomake sisältyy nettisivujen hintaan. Yhteydenottolomakkeella kävijät voivat lähettää sähköpostia yritykselle suoraan nettisivujen kautta. Päivitystyökalun avulla voi myös luoda omia verkkolomakkeita esimerkiksi tilauksia ja yhteydenottoja varten.

Materiaalin toimitus

Asiakas toimittaa tarvittavat kuvat ja tekstit, jonka jälkeen lisäämme ne nettisivuille. Valmista materiaalia ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla. Asiakas voi luoda sisällöt helposti jälkeenpäinkin. Nettisivuja voi myös päivittää helposti myöhemmin.