Nettisivut yritykselle

Perusnettisivut

Perussivustolla tarkoitetaan nettisivuja, jotka sisältävät yleensä n. 3-5 sivua, mutta sivuja voi olla useampikin. Tällaiset nettisivut sisältävät pääasiassa tekstiä ja kuvia. Perussivuille voidaan lisätä myös esim. kuvagalleria, uutispalsta tai vieraskirja. Nettisivuilla voi olla myös erilaisia lomakkeita, kuten yhteydenottolomake tai yhdistyksen jäsenlomake.

Perussivusto on suosituin nettisivupakettimme, koska suurin osa yrityksistä tarvitsee juuri tämän laajuiset nettisivut. Hintamme on myös edullinen ja toteutusaika nopea.

Perusnettisivut eivät sisällä verkkokauppaa tai muita laajempia toimintoja. Nettisivuihin voidaan kuitenkin liittää jälkeenpäin verkkokauppa.

Perussivuston hinta

Perus nettisivut yritykselle maksavat n. 520 € + ALV. Tähän sisältyy ulkoasun suunnittelu, nettisivujen koodaus sekä sisällön lisäys korkeintaan 10 sivulle asiakkaan lähettämästä aineistosta.

Esimerkkejä

Tässä muutama esimerkki toteuttamistamme perusnettisivuista.

Päiväkoti Sinitiuku

Uudistimme Koti Sinitiuku Oy:n nettisivut toukokuussa 2016. Toteutettu: 5/2016Kyrönlahti Yhtymä

Toteutimme uudistetut responsiiviset nettisivut Kyrönlahti Yhtymälle. Toteutettu: 3/2016Vimpelin Metsästysseura

Vimpelin Metsästysseura sai uudistetut nettisivut huhtikuussa 2016. Toteutettu: 4/2016Claricons.fi

Toteutimme nettisivut tarkasti asiakkaan toiveita noudattaen. Työtehtäviin kuului koko sivuston toteutus alusta loppuun. Toteutettu: 10/2008